Salon Matin

Luksus kvalitet til billig pris

Vi er populær på grund af den gode service & beliggenhed I Aarhus C

Hos Salon Matin handler det om dig og dine ønsker. Vi lytter, spørger ind og følger op med konkrete muligheder for at realisere det look, som du har i tankerne. Din glæde og tilfredshed er vigtigst for os. Derfor lægger vi tid og godt håndværk i enhver klipning, styling og behandling.

Vi er frisører, fordi vi elsker vores fag, og fordi vi motiveres af at gå i detaljen og arbejde os frem til udtrykket, som passer til lige netop dig. Aarhus billig frisør

Velkommen hos Salon Matin.

Kunderne siger

Ole Skeem
Ole Skeem
2023-12-30
Mine bedste anbefalinger, fin salon, behagelig og professionel betjening.
Damn Man
Damn Man
2023-11-27
Bedste frisør i Aarhus – og især til prisen. Jeg er kommet her i 10 år, og hver eneste gang har der været den samme gode service og konsistente gode klipninger. 5 stjerner herfra!
Martin Lynge
Martin Lynge
2023-11-07
Memet den bedste frisør jeg har haft i Aarhus… Og har prøvet mange.. 😃 😅
Pedram Halimi
Pedram Halimi
2023-10-25
Mega god salon
egon sletskov
egon sletskov
2023-10-07
God behandling

Studierabat hos Salon Matin I Aarhus C

Jeg er en frisør salon i Aarhus C, som tilbyder studierabat.
Da jeg ligger i en universitetsby og tæt på Ceres-by, vil jeg gerne give studerende mulighed for at kunne vedligeholde eller forny sit look til billige penge.

Studerende får 5% studierabat på behandlinger i hele åbningstiden, ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Frisør Aarhus

Hvad er en frisør og hvor I århus ligger der frisørsaloner?

En frisør er en person, som er uddannet til at klippe, vaske og farve hår. Derudover kan mange frisører tilbyde barbering, trimning og studsning af skæg. Du har også mulighed for at blive stylet og få sat dit hår op i en bestemt frisure hos bestemte frisør salon.

I Århus kan du finde en lang række forskellige frisører, som kan tilbyde dig forskellige behandlinger. Hvis du leder efter en frisør i Århus C, kan du for eksempel finde en frisør Frederiks Alle Århus, frisør Frederiksgade Århus og frisør Frederiksbjerg Århus. Der er mange gode frisører i Århus, og længere nede i artiklen kan du læse mere om, hvordan du finder en frisør i Århus.

Dette kan du forvente hos Salon Matin

Hos Salon Matin forstår vi vigtigheden af en personlig og tilfredsstillende frisøroplevelse. Derfor tilbyder vi både forudbestilling af tider og muligheden for at besøge os uden tidsbestilling, hvilket giver dig fleksibilitet i en travl hverdag. Vores salon er designet til at imødekomme dine behov, uanset om du planlægger dit besøg eller spontant ønsker at droppe ind for en hurtig klipning. Vi gør dog opmærksom på, at der kan forekomme ventetid ved drop-in besøg.

Når du træder ind i Salon Matin, vil du blive mødt af vores dygtige frisører, som vil tage sig tid til at forstå dine ønsker og behov. Sammen vil I gennemgå en række behandlingsmuligheder, herunder vask, farve, klip, trim, barbering eller styling, for at sikre, at du får præcis den service, du drømmer om. Vores mål er at skabe en oplevelse, hvor du føler dig hørt og værdsat, og hvor slutresultatet afspejler dine ønsker.

Under hele behandlingen opfordrer vi til dialog, så vi kan justere processen efter dine præferencer og sikre din fulde tilfredshed. Efter behandlingen står vi klar til at rådgive om produkter og pleje, så du kan bevare dit nye look og følelsen af velvære længe efter dit besøg. Hos Salon Matin er vi dedikerede til at levere exceptionel service og flotte resultater, hver gang du besøger os.

Frisør Aarhus

Mød Salon Matin – en Aarhus frisør med luksus til billige priser

En af de bedste herrefrisør Århus er Salon Matin, som er en herre frisør Århus, med fokus på herrefrisure og herreklip Aarhus. Matin tilbyder luksus kvalitet til en billig pris, så du får en flot klipning, trimning og studsning, uden at betale overpris.

Med kompetente og professionelle mande frisør er du i trygge hænder hos Salon Matin Århus. Du kan bede om vejledning og rådgivning, og forvente et flot resultat. Ifølge kundeanmeldelser er Salon Matin én af de bedste frisør Aarhus, hvilket også garanterer dig et besøg hos en af de bedste frisører Århus har at byde på.

Når Frisør Matin kaldes en af de bedste frisør i Århus, så handler dette også om de mange muligheder, som salonen kan tilbyde. Det er blot fantasien som sætter grænser.

Få styr på skægget

Hos Salon Matin tilbyder vi mere end blot en traditionel klipning; vi er eksperter i barbering og skægpleje, der sikrer, at hvert besøg bliver en unik oplevelse. Vores specialuddannede barbere anvender kun de fineste teknikker og produkter for at forme og pleje dit skæg, så det fremstår skarpt og velplejet. Uanset om du ønsker en klassisk barbering eller en moderne skægtrimning, skræddersyr vi behandlingen til dine individuelle behov. Vi forstår vigtigheden af detaljer og personlig stil, og vores mål er at fremhæve din unikke karakter gennem dit skæg og din frisure. Besøg Salon Matin for en barberoplevelse, der kombinerer traditionelle metoder med moderne finesse, og forlad salonen med en fornyet følelse af selvtillid og stil.

Fremadrettet vil du modtage bekræftelse på din booking per mail - vi ses!