Frisør Aarhus

Leder du efter en god frisør i Aarhus?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Salon Matin I/S sørger vi for, at du kan være den bedste og mest selvsikre version af dig selv – til billige penge, selvfølgelig. Med en blot klipning, barbering samt øvrige services forvandler vi dit udtryk, så du fremstår skarp og præsentabel når du går herfra. 

Book din tid hos os i dag, eller kig forbi salonen på Frederiks Allé 140 i Aarhus C! 

Vi er din foretrukne frisør i Århus C 

Når du er på jagt efter en god frisør i Århus, så er der mange kandidater at vælge imellem. Alligevel vil vi gerne præsentere dig for flere grunde til, at vi bør ligge øverst på din liste over Århus’ frisører. 

For det første, så får du altid hvad du kommer efter hos os. Uanset om du ønsker en moderne fade, en kantet barbering, en frisk hårvask eller trimning af næsehårene, så får du det hos os. Alle vores kunder har særlige ønsker til resultatet, og vi er vante til at tilpasse vores service, så udtrykket bliver præcist som du havde forestillet dig. 

For det andet, så arbejder vi med SU-venlige priser. Vi gør os nemlig bevidste om, at Århus er en studieby – og derfor vil vi være den foretrukne frisør i Århus C for byens studerende. 

Sidst, men ikke mindst, så får du altid et smil, en behagelig stemning og en god snak med på vejen når du gæster vores salon på Frederiks Allé 140. 

Book din tid nu 

Skal vi sætte handling bag ordene? 

Ja, så koster det dig faktisk tæt på intet at booke en tid hos os. Når det kommer til Århus’ frisører, så er vi nemlig blandt de billigste. Book en tid med det samme her på siden, eller ring os op på tlf.: 86 19 44 09. 

Vi glæder os til at betjene dig i salonen!

Flot salon og en billig frisør I Aarhus C

Selve salonen er beliggende i Aarhus C på Frederiks Allé. Det er nemt at finde, og der er plads til mange kunder i lokalerne. Der er kvalitet i interiøret, med sofaer, salonstole, store spejle og flotte udsmykninger på væggene. Har man lidt ventetid, inden man skal klippes, så kan man slænge sig i sofaerne og nyde en kop kaffe eller et glas vand, imens man venter.

At blive klippet i gode, behagelige omgivelser er med til at løfte oplevelsen og adskiller Salon Matin fra andre billige frisører. Der er altså tale om en billig frisør i Århus som ikke kun lægger vægt på de lave priser, men også går ind for at give en god oplevelse af høj kvalitet. Det skal ikke kun være en nødvendig tjans at blive klippet, men det skal også være en god oplevelse.

Den gode kundeoplevelse kombineret med en billig klipning I Aarhus

Kundernes anmeldelser og oplevelser af salonen taler for sig selv. Det er priserne og den gode oplevelse, som helt klart er med til at løfte Salon Matin som frisørsalon i Århus. Den centrale beliggenhed, den gode atmosfære, de professionelle frisører og de billige priser er med til at give salonen sit gode omdømme.

Af andre positive ting kan også nævnes det nemme bookingsystem. Man kan møde ind i salonen og måske få klaret sin klipning på stedet, hvis der er naturligvis er tid. Ellers er frisørerne meget behjælpelige til at få sat en anden aftale op hurtigst muligt, så du kan få din klipning klaret.

Du kan i stedet være på den mere sikre side og booke din tid i forvejen. Det kan enten gøres telefonisk eller fra salonens egen hjemmeside. Det er nemt at gøre. Som nævnt tidligere, så har du også mulighed for at vælge din ønskede frisør, hvis du har en præference til dette.

Salon Matin er altså en billig frisør i Århus som kan levere høj service fra professionelle, håndplukkede frisør, tilbyde dig forskellige former for klipninger i gode, atmosfæriske omgivelser som er nemme at finde. Derfor giver Salon Matin dig altså det bedste fra alle dele af en god frisørsalon lige midt i Århus.

Kvalitetsbevidst billig frisør Aarhus

At få sig en god frisør deal i Århus kan godt virke overvældende. Heldigvis er det nemt hos Salon Matin. En billig herrefrisør Århus kan hjælpe dig til at komme mere ud og få klippet håret. Mange har en dårlig vane med at gå i længere tid uden at blive klippet.

Det kan efterlade håret ilde tilredt og gå udover ens udseende. Med en centraltbeliggende og billig frisør bliver det nemmere at gå til frisøren noget oftere. Herudover er det også et fantastisk tilbud til dig, som der er på SU. Når servicen også et i topklasse, så er det endnu en god grund til at komme ud og blive klippet.

Der er mange forskellige former for klip og behandlinger tilgængelige, alle sammen til en billig og fair pris. De gode services og lave priser som gør en frisør billig, skaber en god salon, hvor priserne kan få lov til at lave på trods af de mange frisører i byen.

Billig frisør med mange services

Hos Salon Matin er der ikke kun tale om en billig klipning, men også mange andre former for klipninger og services. Hos salonen kan du både vælge at få en klassisk klipning med saks eller vælge det billigere maskineklip.

Tit kan der laves mere avanceret frisurer med klassisk klipning, men det gør ikke nødvendigvis maskineklip til et dårligt valg. Det afhænger bare af dit behov. Har du en bestemt person på teamet, som bare forstår dine behov og giver den helt rigtige klipning, så kan du specifikt vælge vedkommende, når du bestiller din frisørtid.

Herudover kan der også laves klassisk skinfade eller barbering hos salonen. Skal du have klippet øjenbryn eller fjernet næsehår med voksbehandling, så kan dette også klares for dig. Der er mange muligheder at vælge imellem, men servicen vil altid være i top, og du vil blive behandlet godt i salonen.