God billig frisør i Århus

Salon Matin ejet af 3 ​Professionel frisør med sans for detaljen.

Vi er Aarhus bedste frisører til dig på SU. top kvalitet, som du har altid drømt om.
Vi er en professionel barber og frisørsalon, vi tilbyder bl.a. barbering med ragekniv, som i de gode gamle dage – og så endda til en god pris.

Husk forlad ikke salonen før du er tilfreds.

Vores frisør imødekommer altid kundernes ønsker i salonen, men vi lader dig også vide, hvis den frisure du godt kunne tænke dig, ikke ville se godt ud til dig. Vi har et meget skarpt øje for den slags og garanterer dermed, at du som kunde altid er tilfreds, når du forlader salonen. Vi har over 10  års erfaring.

Hvis du vil have en komplet ny stil, eller på anden vis har brug for frisøren i længere tid, så sørg for at bestille tid på forhånd, så vi kan give dit hår den opmærksomhed, som det fortjener.

​Vores største belønning er den glæde vores kunder udstråler, når de forlader salonen med et resultat, de er glade og stolte af. Salon MATIN er en billig frisør i Århus, og kvaliteten er altid i top.

Salon MATIN i Århus C er centralt beliggende på Frederiks Allé 140. Det vil sige, at du nemt og hurtigt kan tage offentlig transport lige til døren. Vi har cykelparkering, og er du i bil, er der rig mulighed for gratis parkering tæt på Salon MATIN.

Du er altid velkommen til at kigge ind. Du kan også kontakte os på forhånd, hvis du vil bestille tid, høre mere om vores priser, eller måske har et spørgsmål til pleje af hår eller skæg. Vi hjælper gerne, lige så snart vi har tid.

billig frisør i århus