Fade frisure

Der findes et hav af forskellige frisurer og hår styles. Derfor kan det nogle gange være svært at finde ud af, hvad du skal gøre ved dit hår næste gang du skal til frisøren. For nogle frisurer ser måske godt ud på nogle personer, mens andre frisurer ikke helt fungerer. Og der er ingen, som har lyst til at gå fra frisuren og føle sig utilpas med en ny frisure. 

Derfor kan det være en god idé at finde inspiration, inden du går til frisøren næste gang. Der findes nemlig god information online om forskellige styles. Derudover kan du altid tage et billede eller en beskrivelse med til frisøren, så de får inspiration til at klippe dig på præcis den måde, som du ønsker. 

Særligt er fade frisurer og slikhår til mænd blevet populært. Disse to styles har forskellige facetter, og dermed er der god mulighed for at du kan finde en udgave af stilen, som vil passe til dig.

Hvad er en fade frisure?

En fade frisure betyder i bund og grund at du er tæt barberet i siden og har længere hår øverst på hovedet. Der findes forskellige former for fade, men alle udgaver baserer sig på, at du har længere hår øverst på hovedet, og sidenhen bliver barberet langs siderne og i nakken.

Skinfade er en udgave, hvor alt håret i nakke og langs siderne er helt barberet. Du har altså bar hud i disse områder. Herefter gradueres håret op i længden på toppen, så du får en form for kant på klipningen. 

Shadow fade er en udgave, hvor der er en komplet jævn overgang mellem din hud og hår. Dit hår nederst langs siderne og i nakken er helt fint barberet, og bliver gradvist længere op mod toppen af hovedet. 

Disconnection fade er en udgave, hvor der er en tydelig overgang mellem områderne med kort hår og området øverst på hovedet med langt hår.

Fordele og ulemper ved en fade klipning

En fade klipning er en flot og stilfuld frisure, som er nem at passe når først du har været hos frisøren. Oftest lader mænd det mellemlange hår på toppen af hovedet blive kørt ud til én side, eller have det tilbage over hovedet, begge i form af slikhår.

Som herrefrisurer er fade en mulighed for at slippe for at bruge tid på styling, da lidt voks eller hårspray kan få din fade klip til at blive siddende over hovedet som slikhår.

En ulempe er dog, at fade klipning er en svær teknik, og derfor er det vigtigt at finde en god fade frisør for et godt resultat. Hvis ikke du finder en frisør til fade, så kan du risikerer at din fade ikke kommer til at blive en stil, som du ønsker.

Derfor går slikhår aldrig af mode

Slikhår til mænd er stadig moderne, og vil højst sandsynligt forblive det i mange år frem. Derfor er slikhår også en god stil at kombinere med en fade frisure. Det mellemlange hår på toppen af hovedet kan nemlig nemt styles til siden eller bagud med voks.

Du kan variere, hvordan du bruger slikhår, så det ligner du har en ny hårstil hver dag. Overvej at bruge enten mousse, hårspray eller voks til at holde dit hår tilbage i slikhår. Dermed kan du nemt style det, som du ønsker, og lade den flotte fade i siderne og i nakken være tydelig.

Ring