fbpx

Inspiration
Følg os på Instagram

Mangler du inspiration, eller ønsker du blot at få et indblik i, hvad der sker i salonen? Følg os på Instagram, og bliv inviteret inden for i salonen. Vi viser dig også nogle af de seneste stylinger og frisurer, så du kan følge med i, hvad der rører sig inden for hårmoden.

Følg med på Instagram HER

Når du vælger frisure, skal du selvfølgelig først og fremmest tænke på, hvad du godt kan lide, og hvad du gerne vil udstråle med dit hår. Er du mest til et afslappet look? Eller kan du bedre lide klassisk hår? Kig dig selv i et spejl i fuld figur, og se hvilket helhedsindtryk du gør. Dit hår skal passe til hele din kropsbygning og din tøjstil.

HØJ HERREFRISURE Helt kækt og stilsikkert. En rigtig klassiker, når det kommer til korthårsfrisurer. Ultra kort i siderne og med længde der er stylet højt for til og på toppen. Det kræver, at man gider style håret med voks hver dag.

KORT HERREFRISURE Længderne er klippet af. Det helt korte look, som især fungerer godt, hvis du har kraftigt hår eller har naturligt fald eller krøller i håret. Det er super maskulint og nemt for dig der ikke altid gider at bruge voks

SLIKHÅR Lige siden brylcremen og stilikoner som Elvis Presley og James Dean har pomadehår med sit skinnende og tilbage strøget look været moderne – og det er det endnu.

DEN HELT KORTE HERREFRISURE Kort i siderne uden at være for kort. Kort på toppen uden at være for kort – tilført en dyb sideskilning. Så har du en rigtig duksedreng frisure, på den gode måde. Især god til dig, hvis du ikke har for høje tindinger.

VANDKÆMMET HERREFRISURE Frisuren der er et godt miks mellem pomadehår (det tilbage strøget look) og en klassisk ”kort i siderne” frisure. En fordel for dig der har kraftigt hår og som gider at bruge tid på føntørring og voks dagligt.

Klassisk Herreklip
skinfade

Salon Matin leverer klipninger af høj kvalitet, skægkanter og barberinger til den selvbevidste mand. Besøg vores nyrenoverede salon i Aarhus og bliv behandlet af vores erfarne team af håndplukkede og uddannede frisører.

Priser

Klassisk Herreklip kr. 160,-

Klassisk skinfade  kr. 170,-

Maskine klipning  kr. 100,-

Barbering kr. 90,-

Åbningstider

Mandag – Fredag, 9.30  –  18
Lørdag, 9.00  –  14
Søndag, Lukket

Kontakt

Salon MATIN
Frederiks alle  140, st. mf
8000 Århus

Tlf.: 86194409

CVR. 40923535

COVID-19 opdatering!

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE COVID-19:

HUSK de gældende restriktioner, for at jeg kan modtage dig til klipning!

Det kræver et coronapas/dokumentation, der viser:

1) En negativ coronatest inden for 72 timer

2) At man er vaccineret eller kan påvise at man tidligere har været smittet med coronavirus

3) Desuden er der krav om at bære mundbind eller visir i venteområdet.

Hvis I ikke bærer værnemidler eller viser coronapas ved ankomst, går vi ud fra at I er fritaget og spørger ikke nærmere om det, som loven foreskriver

 

 Book din aftale for starten af april nu!                                                                                        BOOK ONLLINE

Call Now Button